Bij de transitie van de traditionele naar de moderne werkplek zijn er veel zaken waar rekening mee gehouden moet worden:

  • Waar moet de moderne werkplek aan voldoen?
  • Hoe zorg ik ervoor dat de werkplek met plezier wordt gebruikt door de medewerkers?
  • Zijn mijn gegevens wel veilig in de “Cloud”?
  • Op welke manier kunnen gebruikers vanaf iedere locatie veilig bij zijn/haar bestanden?

Ik ben Maik Weierink, iemand met passie voor IT en innovatie, en oprichter van Weierink-IT. Mijn doel is om gezamenlijk een passende oplossing te creƫren voor uw bedrijf.

De afgelopen jaren heb ik meerdere grote (internationale) bedrijven mogen helpen in de transitie richting de moderne werkplek.
Hierbij heb ik implementaties uitgevoerd van producten uit de Microsoft 365 suite zoals Intune, Conditional Access en Cloud App Security. Ook heb ik meerdere keren een sturende rol als teamleider, Product Owner, Scrum Master en projectleider mogen vervullen.

Bent u benieuwd of ik u kan helpen in de transitie naar de moderne werkplek? Vul dan het contactformulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op!

In het onderstaande uitklapmenu kunt u mijn certificaten en diploma’s zien. U kunt op de badge klikken wanneer u meer inhoudelijke informatie wenst over de certificaten.

Saxion Logo

Bachelor’s Degree IT-Service Management
2011 – 2014

ROC van Twente Logo

ICT-Beheer Niveau 4
2010 – 2011

Medewerker ICT-Beheer Niveau 3
2008 – 2010

TNW T500 Logo

Selected as one of the T500 by TNW, Accenture, YoungCreators, and Picnic in 2017.
“Shortlisting 500 of the most ambitious, talented people in the Dutch digital scene. Holland’s most gifted young talent in one single list.”

Foto Maik